Βρείτε τις ομπρέλες σας - Αν γίνεται κάνετε το από τώρα διότι ο καιρός έχει θέματα

Βρείτε τις ομπρέλες σας  - Αν γίνεται κάνετε το από τώρα διότι ο καιρός έχει θέματα

Μα τι καμώματα είναι αυτά με τον καιρό; Τη μια θέλουμε αντιηλιακό και την άλλη ψάχνουμε ομπρέλα!

Και φαίνεται ότι δεν έχει την διάθεση να αλλάξει παραστάσεις. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το δελτίο καιρού και τα όσα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία.    

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν αρχικά λίγες ελαφρές βροχές, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν, στα παράλια από νωρίς το απόγευμα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά, στα δυτικά και νότια, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά, στα δυτικά και νότια το απόγευμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σε υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, λίγο ταραγμένη στα βόρεια και νότια, αλλά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, αλλά και τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, μετά το μεσημέρι, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, αλλά και τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE