ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αθηένου, στήθηκε όμως το δεντράκι των ευχών

Ακυρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αθηένου, στήθηκε όμως το δεντράκι των ευχών

Ακυρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αθηένου, στήθηκε όμως το δεντράκι των ευχών στον χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τη λύπη του για την απόφαση να ακυρωθεί η διοργάνωση της «Λεωφόρου των Ευχών», που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, αφού, όπως λέει, οι όροι της έγκρισης που έχει δοθεί από το Υπουργείο Υγείας καθιστούν αδύνατη τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ η επιδημιολογική εικόνα της Αθηένου, αλλά και γενικότερα της Κύπρου, είναι πολύ βεβαρημένη.

Υπό τις περιστάσεις, αναφέρεται, "ο Δήμος Αθηένου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που συνήθιζε κάθε χρόνο".

Ο Δήμος Αθηένου αναφέρει πως "και αυτές τις γιορτινές και άγιες μέρες θα πρέπει να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο. Όλοι πρέπει και πάλι να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά, που η μοναδική χαρά που νιώθουν όταν ανοίγουν ένα δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας". Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στήθηκε και φέτος από τον Δήμο Αθηένου το «Δεντράκι των Ευχών» το οποίο τοποθετήθηκε στο χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου.

Στην ανακοίνωση ο Δήμος Αθηένου αναφέρει πως "Έχουν συγκεντρωθεί οι ανάγκες των παιδιών, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε καρτούλες, που έχουν τοποθετηθεί επάνω στο «Δεντράκι των Ευχών». Σε κάθε μια καρτούλα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού που έχει ανάγκη από ένα δωράκι".

Όποιος ενδιαφέρεται, θα παίρνει ένα στολίδι και θα πρέπει να παραδώσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2021 στην υποδοχή του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου το δώρο που αναλογεί στα στοιχεία της καρτούλας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top