Τρεις οι θάνατοι από κορωνοϊό και 258 νέα κρούσματα την Παρασκευή στα κατεχόμενα

Τρεις οι θάνατοι από κορωνοϊό και 258 νέα κρούσματα την Παρασκευή στα κατεχόμενα

Τρεις θανάτους από κορωνοϊό και 258 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα, ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας».



Τα κρούσματα προέκυψαν από σύνολο 17745 εργαστηριακών διαγνώσεων το τελευταίο 24ωρο.

Από τα θετικά περιστατικά τα 51 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα υπόλοιπα 207, εγχώριες λοιμώξεις.

Εξ αυτών οι 99 προέρχονται από τη Λευκωσία, οι 51 από την Κερύνεια, οι 35 από την Αμμόχωστο, οι δέκα από το Τρίκωμο και από έξι από Μόρφου και Λεύκα.

Μετά και τα αποτελέσματα της Παρασκευής στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 29659 κρούσματα κορωνοϊού και σημειώθηκαν 107 θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID – 19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE