ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΚΥΠΕ απαντά σε ισχυρισμούς βουλευτή του ΑΚΕΛ

Το ΚΥΠΕ απαντά σε ισχυρισμούς βουλευτή του ΑΚΕΛ

Το ΚΥΠΕ διαβεβαιώνει ότι «θα συνεχίσει να προσφέρει ολοκληρωμένη, έγκυρη και απολύτως αντικειμενική ενημέρωση» ενώ με ανακοίνωσή του απαντά σε ισχυρισμούς που διατύπωσε την Παρασκευή ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Χρίστος Χριστοφίδης.

 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «το ΚΥΠΕ αναφερόμενο σε ισχυρισμούς που διατύπωσε σήμερα ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Χρίστος Χριστοφίδης κατά τη διάρκεια της έγκρισης του Προϋπολογισμού του Πρακτορείου στην Ολομέλεια της Βουλής, επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα: Παρόμοιες επικρίσεις είχαν διατυπωθεί από τον ίδιο βουλευτή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού του ΚΥΠΕ στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και είχαν απαντηθεί τεκμηριωμένα από τον Πρόεδρο του ΔΣ ΚΥΠΕ κ. Ιωσήφ Ιωσήφ καθώς και τη διεύθυνση του Πρακτορείου».

«Όπως αναφέραμε και στη Βουλή, αν ο κ. Χριστοφίδης ή άλλος βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος έχει συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν μεροληπτική στάση εκ μέρους του ΚΥΠΕ, να τα υποβάλει στο Πρακτορείο για διερεύνηση» προστίθεται.

Το ΚΥΠΕ διαβεβαιώνει ξανά ότι θα συνεχίσει να προσφέρει ολοκληρωμένη, έγκυρη και απολύτως αντικειμενική ενημέρωση στην κυπριακή κοινωνία και στο εξωτερικό για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τόπο, όπως πράττει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, σημειώνεται.

Tέλος, το ΚΥΠΕ εκφράζει στην ανακοίνωση τις ευχαριστίες του προς την Βουλή των Αντιπροσώπων για την ομόφωνη έγκριση του Προϋπολογισμού του, τον οποίο δεσμεύεται να υλοποιήσει κατά γράμμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top