ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία η πρώτη Διαδικτυακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας

Σε λειτουργία η πρώτη Διαδικτυακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συμβουλίου αναφέρεται ότι «το ΣΑΛ προχώρησε στη δημιουργία της πρώτης Διαδικτυακής Πύλης Εξυπηρέτησης Πελατών, η οποία τέθηκε σε λειτουργία από την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών προς τους πολίτες».

Προστίθεται ότι «η Διαδικτυακή Πύλη Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί σταθμό για το ιστορία του Οργανισμού, καθότι μετά από εντατικές προσπάθειες, το ΣΑΛ κατάφερε να ανοίξει τις πύλες του προς τα έξω, θέτοντας έτσι γερά τις βάσεις για αλλαγή και επανασχεδιασμό χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών, υιοθετώντας γενικότερα, μία νέα πελατο-κεντρική φιλοσοφία, στη βάση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής».

Η Πύλη, συνεχίζει η ανακοίνωση «που σχεδιάστηκε για να προσφέρει με εύκολο και απλό τρόπο πληροφορίες και δεδομένα για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, είναι προσβάσιμη από την υφιστάμενη διεύθυνση του επίσημου ιστότοπου του ΣΑΛ (www.lsdb.org.cy)».

Μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής πύλης, δίνεται πλέον πλήρης και εύκολη πρόσβαση στους πελάτες για τη λήψη πληροφοριών για την κατάσταση λογαριασμού τους και για τις χρηματοοικονομικές τους συναλλαγές, για πληρωμές τελών και αδειών σύνδεσης Ιδιωτικής Υπονόμου Οικοδομής και για αλλαγή προσωπικών στοιχείων. Ακόμα δίνεται εύκολη πρόσβαση στους πελάτες για δημιουργία τραπεζικής εντολής για αυτόματη εξόφληση τελών, υποβολή αίτησης για έκδοσης άδειας σύνδεσης Ιδιωτικής Υπόνομου Οικοδομής, θέματα που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία και υποβολή ερωτημάτων/παραπόνων/αιτημάτων/εισηγήσεων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η πρόσβαση στη νέα υπηρεσία γίνεται μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο smartphone. Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης και να δημιουργήσουν λογαριασμό, αφού πρώτα επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΑΛ μέσω τηλεφώνου στο 24815222 εσωτερικό 116 & 117, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], για επικαιροποίηση των στοιχείων τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top