Συγκλονιστικό: Έκκληση για το 4 μηνών βρέφος - Στην Κύπρο του 2021 υπάρχουν μάνες που δεν έχουν ούτε γάλα για τα μωρά τους

Συγκλονιστικό: Έκκληση για το 4 μηνών βρέφος -  Στην Κύπρο του 2021 υπάρχουν μάνες που δεν έχουν ούτε γάλα για τα μωρά τους

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να γνωρίζει κανείς πως η τεχνολογιά και η βιομηχανία εξελίχθηκε τόσο πολύ και όμως υπάρχουν οικογένειες , μονογονίοι, μητέρες , μπαμπάδες, που δεν μπορούν να παρέχουν τα βασικά απαραίτητα σε ένα παιδί.

Για ακόμα μια φορά μέσα απο την εθελοντική σελίδα "Προσφέρω/Απλόχερα Κύπρος" μια εκ των διαχειριστων Σάλλυ Παναγιώτου, έκανε έκκληση στα μέλη της να βοηθήσου μια μητέρα η οποία δεν είχε πάνες και γάλα για το παιδί της.

Μια έκκληση που προβληματίζει, για το τι μπορεί να μην λειτουργει σωστά στην κοινωνία μας και να φέρνει οικογένειες αντιμέτωπες με δυσκολές και τραγικές συνθήκες επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει απόψε σε δείπνο των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο πλαίσιο της Συνόδου ΕΕ-Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE