Συγκλονιστικό: Έκκληση για το 4 μηνών βρέφος - Στην Κύπρο του 2021 υπάρχουν μάνες που δεν έχουν ούτε γάλα για τα μωρά τους

Συγκλονιστικό: Έκκληση για το 4 μηνών βρέφος -  Στην Κύπρο του 2021 υπάρχουν μάνες που δεν έχουν ούτε γάλα για τα μωρά τους

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να γνωρίζει κανείς πως η τεχνολογιά και η βιομηχανία εξελίχθηκε τόσο πολύ και όμως υπάρχουν οικογένειες , μονογονίοι, μητέρες , μπαμπάδες, που δεν μπορούν να παρέχουν τα βασικά απαραίτητα σε ένα παιδί.

Για ακόμα μια φορά μέσα απο την εθελοντική σελίδα "Προσφέρω/Απλόχερα Κύπρος" μια εκ των διαχειριστων Σάλλυ Παναγιώτου, έκανε έκκληση στα μέλη της να βοηθήσου μια μητέρα η οποία δεν είχε πάνες και γάλα για το παιδί της.

Μια έκκληση που προβληματίζει, για το τι μπορεί να μην λειτουργει σωστά στην κοινωνία μας και να φέρνει οικογένειες αντιμέτωπες με δυσκολές και τραγικές συνθήκες επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE