Συγκλονιστικό: Έκκληση για το 4 μηνών βρέφος - Στην Κύπρο του 2021 υπάρχουν μάνες που δεν έχουν ούτε γάλα για τα μωρά τους

Συγκλονιστικό: Έκκληση για το 4 μηνών βρέφος -  Στην Κύπρο του 2021 υπάρχουν μάνες που δεν έχουν ούτε γάλα για τα μωρά τους

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να γνωρίζει κανείς πως η τεχνολογιά και η βιομηχανία εξελίχθηκε τόσο πολύ και όμως υπάρχουν οικογένειες , μονογονίοι, μητέρες , μπαμπάδες, που δεν μπορούν να παρέχουν τα βασικά απαραίτητα σε ένα παιδί.

Για ακόμα μια φορά μέσα απο την εθελοντική σελίδα "Προσφέρω/Απλόχερα Κύπρος" μια εκ των διαχειριστων Σάλλυ Παναγιώτου, έκανε έκκληση στα μέλη της να βοηθήσου μια μητέρα η οποία δεν είχε πάνες και γάλα για το παιδί της.

Μια έκκληση που προβληματίζει, για το τι μπορεί να μην λειτουργει σωστά στην κοινωνία μας και να φέρνει οικογένειες αντιμέτωπες με δυσκολές και τραγικές συνθήκες επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.