ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Σε «συναγερμό» το Υπουργείο Υγείας – Στέλνουν κινητή μονάδα στο σχολείο των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον»

Σε «συναγερμό» το Υπουργείο Υγείας – Στέλνουν κινητή μονάδα στο σχολείο των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στην μετάλλαξη «Όμικρον»

Σε «συναγερμό» τέθηκε το Υπουργείο Υγείας μετά τον εντοπισμό τριών κρουσμάτων της μετάλλαξης «Όμικρον» στην Κύπρο σε τρία ανήλικα άτομα, που έφτασαν από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, τα τρία αυτά άτομα κυκλοφορούσαν για πέντε ημέρες καθώς στο πρώτο PCR τεστ που υποβλήθηκαν είχε αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ αργότερα βρέθηκαν θετικοί στην ίο και στην μετάλλαξη «Όμικρον».

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το Υπουργείο Υγείας θα στείλει κινητή μονάδα στο σχολείο όπου φοιτούν τα τρία άτομα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ανήλικοι επέστρεψαν στο νησί από την 1η Δεκεμβρίου, μετά από εκδρομή και έτσι υποβλήθηκαν σε PCR τεστ, αρχικά με αρνητική ένδειξη.

Το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι στο πλαίσιο του ενδελεχούς και αυστηρού ελέγχου που διενεργείται στην Κυπριακή Δημοκρατία υπό το φώς της νέα μετάλλαξης Όμικρον, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως μετά από την αλληλούχιση δειγμάτων θετικών κρουσμάτων που έγιναν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, εντοπίστηκαν τρία περιστατικά με τη μετάλλαξη Όμικρον. Όλα τα περιστατικά σχετίζονται με ιστορικό ταξιδιού και εντοπίστηκαν στην επαρχία Λεμεσού. Κανένα απο τα τρία περιστατικά δε χρήζει νοσηλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top