ΚΥΠΡΟΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: Συνολικά 7.816 ετρεξαν να «θωρακιστούν» κατά της νόσου COVID – 19 την Παρασκευή

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: Συνολικά 7.816 ετρεξαν να «θωρακιστούν» κατά της νόσου COVID – 19 την Παρασκευή

Συνολικά 7.816 εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν την Παρασκευή.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.002 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 410 και στη Λάρνακα 990.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.607 εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο Β´της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου και 937 στο Κέντρο Ε`, στα Λατσιά οι εμβολιασμοί έφθασαν στους 629, 424 εμβολιασμοί έγιναν από κινητές μονάδες και 12 κατ’ οίκον.
 
Στη Λεμεσό, στο  Σπύρος Κυπριανού, διενεργήθηκαν 1.271 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 410 και στην Κυπερούντα 112.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE