Νέα μέτρα στο τραπέζι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Σήμερα (20/12) η σύσκεψη Υπουργού με ΣΕΕ

Νέα μέτρα στο τραπέζι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Σήμερα (20/12) η σύσκεψη Υπουργού με ΣΕΕ

Νέα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας αναμένεται να συζητηθούν σήμερα, στη σύσκεψη που θα έχει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η σημαντική αύξηση στον αριθμό των νοσηλειών με κορωνοϊό, η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία στον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων, αλλά και η μετάλλαξη «Όμικρον», ανησυχεί τους επιστήμονες που αναμένεται ότι θα καταθέσουν στο τραπέζι νέες εισηγήσεις για την λήψη επιπρόσθετων μέτρων.

Ένα μέτρο που αναμένεται να συζητηθεί ενόψει και των γιορτών είναι οι περιορισμοί στις οικογενειακές συναθροίσεις καθώς και η υποβολή σε τεστ όλων, ανεξαιρέτως εμβολιαστικού ιστορικού, για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους και τη συμμετοχή σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ανακοινώσεις για τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων θα γίνουν την Τρίτη, μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE