Νέα μέτρα στο τραπέζι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Σήμερα (20/12) η σύσκεψη Υπουργού με ΣΕΕ

Νέα μέτρα στο τραπέζι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Σήμερα (20/12) η σύσκεψη Υπουργού με ΣΕΕ

Νέα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας αναμένεται να συζητηθούν σήμερα, στη σύσκεψη που θα έχει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η σημαντική αύξηση στον αριθμό των νοσηλειών με κορωνοϊό, η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία στον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων, αλλά και η μετάλλαξη «Όμικρον», ανησυχεί τους επιστήμονες που αναμένεται ότι θα καταθέσουν στο τραπέζι νέες εισηγήσεις για την λήψη επιπρόσθετων μέτρων.

Ένα μέτρο που αναμένεται να συζητηθεί ενόψει και των γιορτών είναι οι περιορισμοί στις οικογενειακές συναθροίσεις καθώς και η υποβολή σε τεστ όλων, ανεξαιρέτως εμβολιαστικού ιστορικού, για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους και τη συμμετοχή σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ανακοινώσεις για τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων θα γίνουν την Τρίτη, μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE