Νέα μέτρα στο τραπέζι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Σήμερα (20/12) η σύσκεψη Υπουργού με ΣΕΕ

Νέα μέτρα στο τραπέζι για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - Σήμερα (20/12) η σύσκεψη Υπουργού με ΣΕΕ

Νέα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας αναμένεται να συζητηθούν σήμερα, στη σύσκεψη που θα έχει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η σημαντική αύξηση στον αριθμό των νοσηλειών με κορωνοϊό, η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία στον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων, αλλά και η μετάλλαξη «Όμικρον», ανησυχεί τους επιστήμονες που αναμένεται ότι θα καταθέσουν στο τραπέζι νέες εισηγήσεις για την λήψη επιπρόσθετων μέτρων.

Ένα μέτρο που αναμένεται να συζητηθεί ενόψει και των γιορτών είναι οι περιορισμοί στις οικογενειακές συναθροίσεις καθώς και η υποβολή σε τεστ όλων, ανεξαιρέτως εμβολιαστικού ιστορικού, για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους και τη συμμετοχή σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ανακοινώσεις για τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων θα γίνουν την Τρίτη, μετά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE