Εντοπίστηκε μεθυσμένη με πενταπλή ποσότητα αλκοόλης από το κανονικό - Της πήραν το αυτοκίνητο

Εντοπίστηκε μεθυσμένη με πενταπλή ποσότητα αλκοόλης από το κανονικό - Της πήραν το αυτοκίνητο

Με ποσότητα 104μg%ml αλκοόλης, αντί μέχρι 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 39χρονη οδηγός αυτοκινήτου, στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο την 39χρονη οδηγό, γύρω στις 1.40 μετά τα μεσάνυκτα, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Αγγλισίδων, όπου αυτή οδηγούσε το όχημά της. Κατά τον έλεγχο εγέρθηκαν υποψίες ότι η 39χρονη βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης και τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη διενέργεια προκαταρκτικού αλκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας οδήγησαν στη συνέχεια την 39χρονη με το όχημά της στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, αυτή υποβλήθηκε σε τελικό αλκοτεστ, με ένδειξη 104, αντί μέχρι 22μg%ml.

Η 39χρονη οδηγός πληροφορήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ότι θα καταγγελθεί σχετικά με υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, για εκδίκαση της υπόθεσης. Αναχώρησε στη συνέχεια, ενώ το όχημα της κρατήθηκε για φύλαξη στον Αστυνομικό Σταθμό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE