ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ: Στα 26 τα κρούσματα της Όμικρον

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ: Στα 26 τα κρούσματα της Όμικρον

Ενημερωτική εκδήλωση για τις εξελίξεις που αφορούν στη πανδημία της Covid 19, πραγματοποιεί σήμερα το μεσημέρι (12:00) η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής.

«Είναι ξεκάθαρη η συσχέτιση εμβολιαστικής κάλυψης και υιικού φορτίου. Η εικόνα θα ήταν πολύ καλή αν δεν είχε προκύψει η μετάλλαξη Όμικρον. 26 κρούσματα της μετάλλαξης έχουν ταυτοποιηθεί στη χώρα. Τα περισσότερα από αυτά δεν σχετίζονται με ταξίδι, γεγονός που δείχνει τη διασπορά. Επίσης, εντοπίζονται σε Κρήτη και Λακωνία. Υπάρχει πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα της Όμικρον όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία σε άλλες χώρες», είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE