ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ - ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 75χρονης που έπεσε θύμα του συζύγου της

ΦΟΝΟΣ - ΠΑΦΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 75χρονης που έπεσε θύμα του συζύγου της

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 75χρονης, την οποία σκότωσε ο σύζυγος της το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου στην Πάφο.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλαμπους. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι, υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Τρεμιθούσα στην Πάφο, όπου εντόπισε νεκρή στο σπίτι της 75χρονη γυναίκα Βρετανικής καταγωγής, με τον σύζυγο της σε κακή κατάσταση (σε κατάσταση μέθης) , να ισχυρίζεται ότι την σκότωσε.

Σοκάρουν όσα ισχυρίστηκε παραδεχόμενος προφορικά στους Αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο τη διάπραξη του εγκλήματος , αναφέροντας ότι την έπνιξε με τα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι μετά την κατα τον σύζυγο ισχυριζόμενη δολοφονία της συζύγου του, είχε τηλεφωνήσει στον αδερφό του στην Αγγλία αναφέροντας του ότι "Σκότωσα τη γυναίκα μου" ενώ κατανάλωσε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top