Οι πολύτιμοι κύριοι… Χριστοφή και Ντέλετιτς!

Οι πολύτιμοι κύριοι… Χριστοφή και Ντέλετιτς!

Δύο από τους παίκτες που ήταν εκ των κορυφαίων της Ανόρθωσης σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας ήταν οι Δημήτρης Χριστοφή και Μίλος Ντέλετιτς.

Οι δύο επιθετικοί της «Κυρίας» δείχνουν να είναι σε εξαιρετικό βαθμό αγωνιστικής κατάστασης και να βοηθούν τα μέγιστα για το ανέβασμα της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE