ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βλέπει επιδημιολόγους και κάνει δηλώσεις ο Χατζηπαντέλας - Πως τα 2241 κρούσματα ανατρέπουν την πρωτοχρονιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βλέπει επιδημιολόγους και κάνει δηλώσεις ο Χατζηπαντέλας - Πως τα 2241 κρούσματα ανατρέπουν την πρωτοχρονιά

Νέος συναγερμός σήμανε σήμερα με τον αριθμό των κρουσμάτων να ξεπερνά τις 2.000.

Πιο συγκεκριμένα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 2241, πράγμα που θορύβησε τους ειδικούς και ξεκίνησαν να σκέφτονται νέα μέτρα για αντιμετώπιση της νέας έξαρσης στην κοινότητα.

Αύριο υπάρχει έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και των μελών της επιδημιολογικής ομάδας, η οποία ορίστηκε σήμερα το πρωί, μετά το χθεσινό καμπανάκι των 1926 κρουσμάτων.

Την ώρα όμως που ο Υπουργός Υγείας συγκάλεσε την αυριανή έκτακτη σύσκεψη, δεν είχαν βγει ακόμη τα σημερινά αποτελέσματα που ίσως αυτά καθορίσουν περιοριστικά μέτρα ακόμη για τις μέρες της πρωτοχρονιάς.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα, ενώ μετά το τέλος της ο Υπ. Υγείας θα προχωρήσει σε δηλώσεις.

Κανείς τώρα δεν μπορεί να αποκλείσει πως θα δούμε περιορισμούς για την πρωτοχρονιά, παρόλο που όλα έδειχνα πως ότι μέτρα «κλειδώσουν» θα τεθούν σε ισχύ από την επόμενη εβδομάδα, τα νέα δεδομένα με τα 2241 κρούσματα δείχνουν ότι οι πολίτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια ενδεχόμενη αυστηροποίηση τις μέρες της πρωτοχρονιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top