ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τους σταμάτησε για τυχαίο έλεγχο η Αστυνομία και τελικά οδηγούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Τους σταμάτησε για τυχαίο έλεγχο η Αστυνομία και τελικά οδηγούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Δύο πρόσωπα εντόπισε η Τροχαία Πάφου να οδηγούν υπό επήρεια ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, γύρω στα μεσάνυκτα μέλη της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν ελέγχους οχημάτων για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο. Στο πλαίσιο των ελέγχων, είπε ο κ. Ιωάννου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 35χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα κάνναβης και ακολούθως σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε αποδείχτηκε ότι ήταν θετικός. Ακολούθως λήφθηκε δείγμα σάλιου για τελικό δείγμα ναρκοτεστ το οποίο θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Σε δεύτερη περίπτωση την Κυριακή στις 13:20 μέλη της τροχαίας Πάφου, ενώ έκαναν έλεγχο στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου, ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 20χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε και αυτός στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Στην συνέχεια έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου το οποίο αφού σφραγίστηκε θα σταλεί για επιστημονικές και εργαστηριακές αναλύσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 20χρονου δεν βρέθηκε τίποτα το παράνομο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top