Αυστηρότερα μέτρα προβλέπει ο Δρ. Καραγιάννης - Αύριο προτείνουν εισηγήσεις στον Υπ. Υγείας

Αυστηρότερα μέτρα προβλέπει ο Δρ. Καραγιάννης - Αύριο προτείνουν εισηγήσεις στον Υπ. Υγείας

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα προβλέπει ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, τονίζοντας πως είναι κάτι που θα συζητηθεί στην αυριανή (04/01) σύσκεψη που θα έχουν οι επιδημιολόγοι μαζί με τον Υπουργό Υγείας.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, επισήμανε πως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η μετάλλαξη «Όμικρον» κυριαρχεί στην κοινότητα, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψουν νέα στελέχη του κορωνοϊού από τον συνδυασμό της παραλλαγής Δέλτα με την Όμικρον, τα οποία, όπως ανέφερε ο κύριος Καραγιάννης, θα είναι πιο επιθετικά.

Την ίδια ώρα όμως εξέφρασε την ελπίδα αυτό να μην συμβεί και τόνισε πως με τη βοήθεια του εμβολιασμού θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Σε ότι αφορά τα σχολεία, ο κύριος Καραγιάννης εκτίμησε πως εάν ανοίξουν την ερχόμενη εβδομάδα, δεν θα λειτουργήσουν σωστά, καθώς πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές θα απουσιάζουν, λόγω θετικής διάγνωσης με κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE