Εξώδικο πρόστιμο €1.000 σε 30χρονο - Βρέθηκαν στην κατοχή του αφορολόγητα καπνικά προϊόντα

Εξώδικο  πρόστιμο €1.000 σε 30χρονο - Βρέθηκαν στην κατοχή του αφορολόγητα καπνικά προϊόντα

Εξώδικο πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 30χρονο για κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στις 10:20 το πρωί μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας κατόπιν πληροφορίας ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από ένα πρόσωπο ηλικίας 30 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κούτες καπνού και ογδόντα πακέτα από τσιγάρα διαφορετικής μάρκας .

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου κλήθηκε το Τελωνείο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα είναι αφορολόγητα.

Βάση του τελωνειακού νόμου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο €1.000, εναντίον του 30χρονου ενώ κατασχέθηκαν τα τσιγάρα.

Ακολούθως αυτός αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE