Επισημαίνεται η αναποτελεσματικότητα των δύο δόσεων εμβολίου έναντι της «Όμικρον» - Απαραίτητη η 3η δόση

Επισημαίνεται η αναποτελεσματικότητα των δύο δόσεων εμβολίου έναντι της «Όμικρον» - Απαραίτητη η 3η δόση

Τη σημασία τρίτης δόσης για την επίτευξη αποτελεσματικότερης προστασίας έναντι της μετάλλαξης «Όμικρον», η οποία εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα, ανέδειξε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η ίδια, η αποτελεσματικότητα των δύο δόσεων έναντι της «Όμικρον» παρουσιάζεται μειωμένη, σε σύγκριση με άλλες μεταλλάξεις, ενώ χαρακτήρισε την τρίτη δόση ως κλειδί για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης μετάλλαξης. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν είναι γνωστή η διάρκεια της προστασίας που προσφέρει η τρίτη δόση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE