ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 780 νέα περιστατικά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 780 νέα περιστατικά

Σύνολο 780 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν την Παρασκευή στα κατεχόμενα από σύνολο 23.328 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι όλα τα περιστατικά είναι τοπικές μολύνσεις.

Τα 401 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 136 στην Κερύνεια, τα 147 στην Αμμόχωστο, τα 12 στο Τρίκωμο, τα 36 στη Μόρφου και τα 48 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 40.151 και οι θάνατοι σε 143.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE