ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Τεστ για χιλιάδες μαθητές το Σαββατοκύριακο - Διευκρινίσεις Υπ. Υγείας πριν κτυπήσει το κουδούνι

Τεστ για χιλιάδες μαθητές το Σαββατοκύριακο - Διευκρινίσεις Υπ. Υγείας πριν κτυπήσει το κουδούνι

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στην αύξηση των σημείων δειγματοληψίας, ενώ απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, όπως επιδείξουν υπομονή και συνεργασία.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκυρίακο θα λειτουργήσουν πέραν των 70 σημείων δειγματοληψίας σε όλες τις επαρχίες, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να διενεργήσουν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Ως εκ τούτου, καλούνται οι πολίτες όπως αξιοποιήσουν τα αυξημένα σημεία διεγματοληψίας, αποφεύγοντας την προσέλευση για εξυπηρέτηση την τελευταία στιγμή για αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την λειτουργία των σχολείων δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, οι μαθητές, οι καθηγητές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων, ανεξαρτήτως ιστορικού εμβολιασμού θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 48 ωρών.

Διευκρινίζεται πως η περίοδος 48 ωρών αφορά στην ώρα προσέλευσης, και ως εκ τούτου η εξέταση θα μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο εντός του Σαββατοκύριακου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία δειγματοληψίας:

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022: Δείτε εδώ (73 σημεία δειγματοληψίας)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top