ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεσε ξύλο στη Λάρνακα – Του πήρε το τσαντάκι μέσης - Στο Γενικό Νοσοκομείο ο ένας

Έπεσε ξύλο στη Λάρνακα – Του πήρε το τσαντάκι μέσης -  Στο Γενικό Νοσοκομείο ο ένας

Για ένα πράσινο χαρτονόμισμα η όλη ιστορία!

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας φέροντας τραύμα κρανίου μετωπιαίου οστού, κεφαλαιμάτωμα, δεξιά κροταφικά και εκδορά ράχης ρινός, νοσηλεύεται 51χρονος Ελλαδίτης ο οποίος δέχθηκε επίθεση από γνωστό του 41χρονο Ρωσοπόντιο οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.30 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από Ελλαδίτη, ηλικίας 51 ετών, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι μισή ώρα νωρίτερα ενώ καθόταν σε πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Μακαρίου, δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 51χρονος, ο οδηγός ταξί που είναι Ρωσοπόντιος, ηλικίας 41 ετών στάθμευσε το αυτοκίνητο του και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον πλησίασε και άρχισε να τον κτυπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια άρπαξε από τον 51χρονο ένα τσαντάκι μέσης που είχε μαζί του και αφού απέσπασε ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή με το αυτοκίνητο του.

Ο 51χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Χειρουργικό τμήμα αφού σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει τραύμα κρανίου μετωπιαίου οστού, κεφαλαιμάτωμα, δεξιά κροταφικά και εκδορά ράχης ρινός.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 51χρονος γνώριζε τον οδηγό ταξί ο οποίος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας λίγο μετά τις 11.30 χθες βράδυ στη Λάρνακα και κρατείται στα αστυνομικά κρατητήρια.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top