Κλειστό σημείο δειγματοληψίας στην Κυπερούντα και μετακίνηση άλλου στη Λευκωσία λόγω καιρικών συνθηκών

Κλειστό σημείο δειγματοληψίας στην Κυπερούντα και μετακίνηση άλλου στη Λευκωσία λόγω καιρικών συνθηκών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, έγιναν αλλαγές στη λειτουργία δύο δειγματοληπτικών κέντρων λόγω καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και μετά από εντολές της Αστυνομίας, το σημείο δειγματοληψίας για τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) στην Κυπερούντα δεν θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου.

Επίσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρούνται σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί τους πολίτες πως το σημείο δειγματοληψίας για σκοπούς ιχνηλάτησης στενών επαφών στο Μακάρειο Στάδιο μετακινείται προσωρινά στον προθάλαμο του Λευκόθεου Αθλητικού Κέντρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.