Κλειστό σημείο δειγματοληψίας στην Κυπερούντα και μετακίνηση άλλου στη Λευκωσία λόγω καιρικών συνθηκών

Κλειστό σημείο δειγματοληψίας στην Κυπερούντα και μετακίνηση άλλου στη Λευκωσία λόγω καιρικών συνθηκών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, έγιναν αλλαγές στη λειτουργία δύο δειγματοληπτικών κέντρων λόγω καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και μετά από εντολές της Αστυνομίας, το σημείο δειγματοληψίας για τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) στην Κυπερούντα δεν θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου.

Επίσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρούνται σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί τους πολίτες πως το σημείο δειγματοληψίας για σκοπούς ιχνηλάτησης στενών επαφών στο Μακάρειο Στάδιο μετακινείται προσωρινά στον προθάλαμο του Λευκόθεου Αθλητικού Κέντρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE