ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καμπάνες» σε υποστατικά για μη τήρηση των μέτρων - Εργαζόμενοι δεν κατείχαν safepass και υπεύθυνος δεν φορούσε μάσκα

«Καμπάνες» σε υποστατικά για μη τήρηση των μέτρων - Εργαζόμενοι δεν κατείχαν safepass και υπεύθυνος δεν φορούσε μάσκα

Σε καταγγελίες 26 πολιτών και 15 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.916 που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.111 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 9 υπεύθυνοι υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 223 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και 4 υπευθύνων υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 584 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 216 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υπευθύνων υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 434 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 12 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 149 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 146 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 53 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Σε σχέση με τα πρόστιμα, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας εξέδωσαν σε οκτώ υποστατικά εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους €500, στο κάθε ένα, καθώς εργαζόμενοι δεν κατείχαν safepass, ενώ στο 9ο υποστατικό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €1.500 γιατί ο υπεύθυνος δεν έφερε προστατευτική μάσκα.

Στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο σε 2 υποστατικά ύψους €1.000 στο κάθε ένα γιατί επιτράπηκε είσοδος σε πελάτες χωρίς την κατοχή safepass και σε τρίτο υποστατικό επιβλήθηκε πρόστιμο €1.500 καθώς υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός πελατών, ενώ σε τέταρτο υποστατικό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο €500 καθώς υπήρχαν θαμώνες που χόρευαν.

Στην Πάφο, στο ένα υποστατικό εκδόθηκε πρόστιμο €500 γιατί ο υπεύθυνος δεν διέθετε safepass, ενώ σε δεύτερο υποστατικό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο €1.500 γιατί δεν γινόταν έλεγχος safepass.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top