Εντός των ημερών η προκύρηξη για Τσερίου – 7 εκατ. το κόστος του έργου

Εντός των ημερών η προκύρηξη για Τσερίου – 7 εκατ. το κόστος του έργου

Τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Τσερίου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων βρέθηκαν σήμερα 25/1 επί τάπητος σε συνάντηση που είχε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος με τον Δήμαρχο Τσερίου κ. Σταύρο Μιχαήλ.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το έργο της διεύρυνσης και βελτίωσης του τμήματος της Λεωφόρου Τσερίου που διέρχεται μέσα από τον Δήμο Τσερίου. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργού Μεταφορών, το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα προχωρήσει σε προκήρυξη προσφορών για κατασκευή του έργου τις επόμενες μέρες, με εκτιμώμενη δαπάνη πέραν των €7 εκατομμυρίων (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκαν επίσης άλλα βελτιωτικά και διορθωτικά έργα στον Δήμο Τσερίου, που αναμένεται να προωθηθούν προς υλοποίηση το επόμενο διάστημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE