Ενισχυτική δόση κατά της Όμικρον μελετά η Moderna

Ενισχυτική δόση κατά της Όμικρον μελετά η Moderna

Η αμερικανική εταιρεία Moderna ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει αρχίσει κλινικές δοκιμές για μία ενισχυτική δόση εμβολίου, σχεδιασμένου ειδικά για να καταπολεμήσει τη μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού.


Οι δοκιμές θα γίνουν σε 600 ενήλικες, οι μισοί εκ των οποίων έχουν ήδη λάβει δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna, τουλάχιστον έξι μήνες πριν, και οι άλλοι μισοί έχουν λάβει δύο δόσεις συν την ενισχυτική δόση που έχει ήδη εγκριθεί.

Η ενισχυτική δόση που ετοιμάζεται, στοχεύει συγκεκριμένα την Όμικρον, επομένως θα αξιολογείται και ως τρίτη και ως τέταρτη δόση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE