Ενισχυτική δόση κατά της Όμικρον μελετά η Moderna

Ενισχυτική δόση κατά της Όμικρον μελετά η Moderna

Η αμερικανική εταιρεία Moderna ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει αρχίσει κλινικές δοκιμές για μία ενισχυτική δόση εμβολίου, σχεδιασμένου ειδικά για να καταπολεμήσει τη μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού.


Οι δοκιμές θα γίνουν σε 600 ενήλικες, οι μισοί εκ των οποίων έχουν ήδη λάβει δύο δόσεις του εμβολίου της Moderna, τουλάχιστον έξι μήνες πριν, και οι άλλοι μισοί έχουν λάβει δύο δόσεις συν την ενισχυτική δόση που έχει ήδη εγκριθεί.

Η ενισχυτική δόση που ετοιμάζεται, στοχεύει συγκεκριμένα την Όμικρον, επομένως θα αξιολογείται και ως τρίτη και ως τέταρτη δόση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE