Οικογένειες με μικρά παιδιά στην Κύπρο σε απελπισία - Αμεση ανάγκη για τρόφιμα και τα βασικά για επιβίωση

Οικογένειες με μικρά παιδιά στην Κύπρο σε απελπισία - Αμεση ανάγκη για τρόφιμα και τα βασικά για επιβίωση

Καθημερινό φαινόμενο πλεον, οικογένειες με μικρά παιδιά , να δυσκολεύονται να παρέχουν στο σπίτι τα βασικά, εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου που περνά ο πλανήτης.

Ολο και αυξάνονται οι οικογένειες που απευθύνονται σε εθελοντικές οργανώσεις ή σελίδες για να τους βοηθήσουν με τρόφιμα, πάνες ή γάλατα για τα μικρά παιδιά.

Ακόμα μια ανάρτηση της σελίδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" ανέδειξε πως το κοινωνικό αυτο πρόβλημα είναι Παγκύπριο.

"Δυστυχώς υπάρχει άμεση αναγκη από τρόφιμα για οικογένειες με μικρα παιδιά  από Λευκωσία, Λάρνακα  Λεμεσο  και Παφο " , αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.