Απολογείται για την αναστάτωση με τα «test to stay» το Υπουργείο - Δίνει εξηγήσεις σε γονείς και μαθητές

Απολογείται για την αναστάτωση με τα «test to stay» το Υπουργείο - Δίνει εξηγήσεις σε γονείς και μαθητές

Αναφορικά με την μη επάνδρωση σημείων δειγματοληψίας στο πλαίσιο του μέτρου “test to stay” που παρατηρήθηκε σήμερα σε σχολικές μονάδες, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως αυτό οφείλεται σε εντοπισμό κρουσμάτων και στενών επαφών σε λειτουργούς που στελεχώνουν τις δειγματοληπτικές μονάδες.

To Υπουργείο Υγείας προέβη άμεσα σε διοχέτευση των μαθητών σε γειτονικά σχολεία και σε αποστολή εφεδρικών μονάδων στα σημεία που επηρεάστηκαν.

Το Υπουργείο απολογείται για την ταλαιπωρία που υπέστησαν γονείς και μαθητές ως αποτέλεσμα των συγκυριών αυτών, ενώ εντατικοποιούνται οι συντονιστικές ενέργειες για την περαιτέρω αύξηση δειγματοληπτικών σημείων στις σχολικές μονάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE