Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού και 601 νέα κρούσματα, που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Οπως αναφέρει το "υπουργείο υγείας", τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από τη διενέργεια 13.923 τεστ. Ολα είναι εγχώριες λοιμώξεις.

Τα περισσότερα κρούσματ, 248, εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία. Στις άλλες κατεχόμενες πόλεις της Κύπρου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Κερύνεια – 113, Αμμόχωστος – 141, Μόρφου – 36, Τρίκωμο – 42, Λεύκα -21.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 174 και των περιστατικών στα 55.914.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE