Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού και 601 νέα κρούσματα, που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Οπως αναφέρει το "υπουργείο υγείας", τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από τη διενέργεια 13.923 τεστ. Ολα είναι εγχώριες λοιμώξεις.

Τα περισσότερα κρούσματ, 248, εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία. Στις άλλες κατεχόμενες πόλεις της Κύπρου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Κερύνεια – 113, Αμμόχωστος – 141, Μόρφου – 36, Τρίκωμο – 42, Λεύκα -21.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 174 και των περιστατικών στα 55.914.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE