Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι και 601 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι εξαιτίας του κορωνοϊού και 601 νέα κρούσματα, που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Οπως αναφέρει το "υπουργείο υγείας", τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από τη διενέργεια 13.923 τεστ. Ολα είναι εγχώριες λοιμώξεις.

Τα περισσότερα κρούσματ, 248, εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία. Στις άλλες κατεχόμενες πόλεις της Κύπρου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Κερύνεια – 113, Αμμόχωστος – 141, Μόρφου – 36, Τρίκωμο – 42, Λεύκα -21.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε σε 174 και των περιστατικών στα 55.914.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE