Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Ανησυχεί η αλυσίδα κρουσμάτων σε μονάδα αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν Λεμεσού

Προβληματισμό προκάλεσε πριν λιγα 24ωρα η αλυσίδα κρουσμάτων κορωνοϊου που έχει εντοπιστεί στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση", ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι το θέμα τυγχάνει διαχείρισης από τον ΟΚΥπΥ.

Απο την άλλη ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης, τόνισε ότι για να συμβεί κάτι παρόμοιο σημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν τα μετρα και το πρωτόκολλο. Ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ερευνα για το τι ακριβως συνέβη ώστε να μην επαναληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικολάς Μαδούρο, μερικές ημέρες πριν τις σημερινές εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του από Αμερικανούς κομάντος. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία... ακολούθησε χάος , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE