ΠΣΕΜ: Tραγικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τετραμήνων - Προειδοποιητική αποχή από τα μαθήματα στις 25/2

ΠΣΕΜ: Tραγικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τετραμήνων - Προειδοποιητική αποχή από τα μαθήματα στις 25/2

Προειδοποιητική αποχή από τα μαθήματα την Παρασκευή 25/2 την 3η και 4η Περίοδο αποφάσισε η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ).

Μετά από συνεδρία της Γραμματείας της ΠΣΕΜ αποφασίστηκε όπως την Παρασκευή 25/2, προχωρήσουμε σε αποχή από τα μαθήματα κατά την 3η και 4η περίοδο.

Ζήσαμε όλοι τα τραγικά αποτελέσματα των εξετάσεων τετραμήνων. Τώρα τα αποτελέσματα αυτού του αντιπαιδαγωγικού θεσμού φαίνονται και στον βαθμό μας. Η θυματοποίηση των μαθητών δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από εμάς.

Ενημερώνουμε τους συμμαθητές μας, ότι η 2ωρη αποχή της Παρασκευής, αποτελεί τη πρώτη αντίδρασή! Το επόμενο διάστημα θα εντατικοποιήσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι τη πλήρη κατάργηση των εξετάσεων τετράμηνων!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE