ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νωρίτερα θα το ρίξουμε στο χορό - «Κλειδώνουν» σήμερα το πρωτόκολλο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νωρίτερα θα το ρίξουμε στο χορό - «Κλειδώνουν» σήμερα το πρωτόκολλο

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα εγκρίνει ειδικό πρωτόκολλο για άρση της απαγόρευσης του χορού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Κωνσταντίνος Αθανασίου.

Επεσήμανε ότι αυτή η ενέργεια γίνεται ώστε να δοθούν πρόσθετες χαλαρώσεις για τους πολίτες αλλά και για τους υπεύθυνους των υποστατικών λόγω της περιόδου του καρναβαλιού.

«Εντός της ημέρας αναμένεται να εγκριθεί από τον Υπουργό Υγείας το ειδικό πρωτόκολλο, το οποίο έτυχε διαβούλευσης τις προηγούμενες ημέρες για τους εμπλεκόμενους φορείς που θα διέπει τους χώρους εστίασης και διασκέδασης έτσι ώστε να υπάρχει η άρση της απαγόρευσης του χορού», είπε ο κ. Αθανασίου.

«Σε αυτό το πλάνο αναπροσαρμογής των περιοριστικών μέτρων, είναι αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Θα υπάρχουν, δηλαδή, κατηγοροποιήσεις υψηλής επικινδυνότητας, μέσης επικινδυνότητας και χαμηλής επικινδυνότητας. Θα υπάρχουν τα υποστατικά ανάλογα με την επικινδυνότητα τους ώστε να γνωρίζουν και οι πολίτες ποιες θα είναι οι προϋποθέσεις για να προσέλθουν σε αυτά τα υποστατικά, για άτομα με ιστορικό εμβολιασμού και χωρίς ιστορικό εμβολιασμού», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE