Σε Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ ο Υπουργός Ενέργειας

Σε Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ ο Υπουργός Ενέργειας

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης μεταβαίνει σήμερα στην Αγία Πετρούπολη, όπου, κατόπιν πρόσκλησης της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, θα εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στις εργασίες του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο περιθώριο του Φόρουμ, ο κ. Λακκοτρύπης θα έχει, επίσης, σειρά διμερών επαφών, μεταξύ άλλων, με τον Υφυπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Anton Inyutsyn, τον Υφυπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης Nikolai Podguzov, και τον Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας Safonov Oleg Petrovich .

Ο κ. Λακκοτρύπης θα επιστρέψει στην Κύπρο το μεσημέρι του Σαββάτου, 20 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.