Ακόμα 120 Ουκρανοί πρόσφυγες έφτασαν στην Αθήνα για να αποφύγουν τις επιθέσεις - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ακόμα 120 Ουκρανοί πρόσφυγες έφτασαν στην Αθήνα για να αποφύγουν τις επιθέσεις - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στην περιοχή του Μεταξουργείου έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας 120 Ουκρανοί από την Τερνοπόλ της δυτικής Ουκρανίας με δύο πούλμαν. Οι Ουκρανοί εγκατέλειψαν τη χώρα τους την ώρα που μένονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε ουκρανικές και ρωσικές δυνάμεις με σκοπό να βρεθούν κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Πρόκειται για ηλικιωμένους, άπορους, νεαρά άτομα καθώς και γυναίκες με παιδιά. Αυτή την ώρα περνούν από τεστ Covid - 19. Οι περισσότεροι εξ αυτών δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι είναι συγκινημένοι καθώς απέφυγαν τις συγκρούσεις, ενώ κάποιοι άλλοι εξ' αυτών δήλωσαν ότι η σκέψη τους είναι στην Ουκρανία όπου έχουν μείνει οι δικοί τους άνθρωποι.

Ο ιδιοκτήτης των πούλμαν από την πλευρά του υποστήριξε πως όσο θα το επιτρέπουν οι συνθήκες θα μεταβαίνουν στην Ουκρανία για να απεγκλωβίζουν κόσμο από την εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE