Σε επέμβαση θα προχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε επέμβαση θα προχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε για την κατάσταση υγείας του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου. 

Στο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε ο Νευρολόγος και θεράπον Ιατρός του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, Δρ. Μιχάλης Πρωτοπαπάς, αναφέρεται πως η γενική κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι καλή, ενώ σημειώνεται πως το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά το απόγευμα της Πέμπτης.

«Ο Αρχιεπίσκοπος υπέστη σήμερα κάταγμα του βραχιωνίου οστού και διακομίστηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η γενική κατάσταση της υγείας του Μακαριοτάτου είναι καλή και το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά σήμερα το απόγευμα», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τον Δρ. Πρωτοπαπά νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE