Σε επέμβαση θα προχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε επέμβαση θα προχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε για την κατάσταση υγείας του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου. 

Στο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε ο Νευρολόγος και θεράπον Ιατρός του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, Δρ. Μιχάλης Πρωτοπαπάς, αναφέρεται πως η γενική κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι καλή, ενώ σημειώνεται πως το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά το απόγευμα της Πέμπτης.

«Ο Αρχιεπίσκοπος υπέστη σήμερα κάταγμα του βραχιωνίου οστού και διακομίστηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η γενική κατάσταση της υγείας του Μακαριοτάτου είναι καλή και το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά σήμερα το απόγευμα», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τον Δρ. Πρωτοπαπά νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE