Σε επέμβαση θα προχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε επέμβαση θα προχωρήσει ο Αρχιεπίσκοπος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε για την κατάσταση υγείας του Αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου. 

Στο ιατρικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε ο Νευρολόγος και θεράπον Ιατρός του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, Δρ. Μιχάλης Πρωτοπαπάς, αναφέρεται πως η γενική κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι καλή, ενώ σημειώνεται πως το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά το απόγευμα της Πέμπτης.

«Ο Αρχιεπίσκοπος υπέστη σήμερα κάταγμα του βραχιωνίου οστού και διακομίστηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η γενική κατάσταση της υγείας του Μακαριοτάτου είναι καλή και το κάταγμα θα αντιμετωπισθεί επεμβατικά σήμερα το απόγευμα», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τον Δρ. Πρωτοπαπά νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE