Σίσσυ Χρηστίδου: Ευχήθηκε on air στον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη - Δείτε βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Ευχήθηκε on air στον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη - Δείτε βίντεο

Με ευχές ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να εύχεται στους Θοδωρήδες της ζωής της «Χρόνια Πολλά» για την ονομαστική εορτή της.

Η παρουσιάστρια του Mega ευχήθηκε τόσο στον μπαμπά της Θόδωρο όσο και στον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει διαζύγιο.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE