Σίσσυ Χρηστίδου: Ευχήθηκε on air στον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη - Δείτε βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Ευχήθηκε on air στον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη - Δείτε βίντεο

Με ευχές ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να εύχεται στους Θοδωρήδες της ζωής της «Χρόνια Πολλά» για την ονομαστική εορτή της.

Η παρουσιάστρια του Mega ευχήθηκε τόσο στον μπαμπά της Θόδωρο όσο και στον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις παρά το γεγονός ότι έχουν πάρει διαζύγιο.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.