Ντεμπούτο Λένον με το... μυαλό στο ματς κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ

Ντεμπούτο Λένον με το... μυαλό στο ματς κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ

Η Ομόνοια υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΠ τη Δόξα Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ και παρότι δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία της κυνηγώντας τη νίκη, όπως αναμένεται να κάνει σε όλα τα παιχνίδια στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Το μυαλό βέβαια όλων στο "Ηλίας Πούλλος" είναι στο πρώτο ματς κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (16/03) κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο για τη φάση των "8", όμως η παρουσία του Νιλ Λένον στον πάγκο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο σήμερα, δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να δείξουν στο νέο προπονητή της ικανότητες τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE