Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρή Ουκρανή πρόσφυγας - Ανατράπηκε λεωφορείο που την μετέφερε μαζί με άλλους και την καταπλάκωσε - Βίντεο

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρή Ουκρανή πρόσφυγας - Ανατράπηκε λεωφορείο που την μετέφερε μαζί με άλλους και την καταπλάκωσε - Βίντεο

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στην Ιταλία, όταν λεωφορείο που μετέφερε Ουκρανούς πρόσφυγες ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Ειδικότερα, το τροχαίο έγινε στον αυτοκινητόδρομο Α14 κοντά στην πόλη Φορλί, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί από τους επιβάτες, ενώ η Πυροσβεστική εντόπισε κάτω από τα συντρίμμια του λεωφορείου το άψυχο σώμα μιας νεαρής γυναίκας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το λεωφορείο ήταν ένα από δύο που ταξίδευαν μαζί, και που μετέφεραν συνολικά περίπου 50 άτομα.

Παραμένουν ακόμη άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ δεν φαίνεται να εμπλέκονται άλλα οχήματα. Είχε ως προορισμό της πόλη Πεσκάρα 300 χιλιόμετρα νοτιότερα από το σημείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.