ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρή Ουκρανή πρόσφυγας - Ανατράπηκε λεωφορείο που την μετέφερε μαζί με άλλους και την καταπλάκωσε - Βίντεο

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρή Ουκρανή πρόσφυγας - Ανατράπηκε λεωφορείο που την μετέφερε μαζί με άλλους και την καταπλάκωσε - Βίντεο

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στην Ιταλία, όταν λεωφορείο που μετέφερε Ουκρανούς πρόσφυγες ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Ειδικότερα, το τροχαίο έγινε στον αυτοκινητόδρομο Α14 κοντά στην πόλη Φορλί, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί από τους επιβάτες, ενώ η Πυροσβεστική εντόπισε κάτω από τα συντρίμμια του λεωφορείου το άψυχο σώμα μιας νεαρής γυναίκας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το λεωφορείο ήταν ένα από δύο που ταξίδευαν μαζί, και που μετέφεραν συνολικά περίπου 50 άτομα.

Παραμένουν ακόμη άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ δεν φαίνεται να εμπλέκονται άλλα οχήματα. Είχε ως προορισμό της πόλη Πεσκάρα 300 χιλιόμετρα νοτιότερα από το σημείο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top