Ένας θάνατος και 527 κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Ένας θάνατος και 527 κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Έναν θάνατο και 527 κρούσματα από 14.206 τεστ ανακοίνωσε στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας», ενώ 320 άτομα πήραν εξιτήριο και βγήκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, από τα νέα περιστατικά 245 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, 102 στην Κερύνεια, 116 στην Αμμόχωστο, 26 στην Μόρφου, 30 στην Λεύκα και 8 στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν διεξαχθεί 6.117.462 τεστ και εντοπίστηκαν 74.268 κρούσμστα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 3888 άτομα, τα 31 στο νοσοκομείο πανδημίας, 7 στην εντατική. Σε καραντίνα βρίσκονται 3850 άτομα. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τα 205.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 890 εμβολιασμοί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE