ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 59 θάνατοι, 348 διασωληνωμένοι, 24.256 νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 59 θάνατοι, 348 διασωληνωμένοι, 24.256 νέα κρούσματα

Ανοδική τροχιά καταγράφουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορωνοϊoύ, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου ο ΕΟΔΥ.

Ωστόσο, οι λεγόμενοι «σκληροί δείκτες» της πανδημίας, αριθμός διασωληνωμένων και αριθμός θανάτων ασθενών με Covid εμφανίζονται να ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό σταθερής αποκλιμάκωσης.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι έχασαν τη ζωή τους 59 ασθενείς, ενώ παραμένουν 348 διασωληνωμένοι. Στα 24.256 είναι τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE