ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διαδρομή Αγάπης 2022 από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Διαδρομή Αγάπης 2022 από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Μέσα στα πλαίσια της διαχρονικής της δέσμευσης για προσφορά στη κοινωνία, η Ancoria Insurance συμβάλλει φέτος ενεργά, ως μέγας χορηγός, στην ετήσια πορεία μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης» που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Μαρτίου 2022 από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Η «Διαδρομή Αγάπης» ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τα κεντρικά γραφεία της Ancoria Insurance στην Λευκωσία, όπου το προσωπικό της και πλήθος μοτοσικλετιστών συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κτίριο της εταιρείας, και θα συνεχιστεί με στάσεις σε διάφορα σχολεία και χωρία σε όλη την Κύπρο με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αλλά και συλλογή εισφορών για την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria Insurance κ. Τάσος Αναστάση με δηλώσεις του ανέφερε πως «η Ancoria Insurance συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και η κοινωνική ευθύνη και προσφορά της εταιρείας την κάνει να ξεχωρίζει, αφού μέσω του κύριου μετόχου της, του Sievert Larsson Scholarship Foundation, διανέμει τα κέρδη της για να συνδράμει στη μόρφωση υποσχόμενων νεαρών ατόμων με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες». Ο κ. Αναστάση ανέφερε επίσης πως «η Ancoria Insurance στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και συνεχάρη τους μοτοσικλετιστές για το έργο τους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για υποστήριξη του συγκεκριμένου σκοπού»

H Ancoria Insurance είναι ασφαλιστική εταιρεία ζωής, σουηδικής καταγωγής, η οποία ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1987 και εξειδικεύεται στην παροχή επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων για επιχειρήσεις και αποταμιευτικών - επενδυτικών σχεδίων για ιδιώτες. Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα συνολικά κεφάλαια ύψους €300 εκατ. και διατηρεί Δείκτη Φερεγγυότητας ΙΙ άνω του 200%, πολύ υψηλότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Κύριος μέτοχός της Ancoria Insurance είναι το ίδρυμα υποτροφιών Sievert Larsson Scholarship Foundation ενώ η ίδια η Ancoria Insurance είναι επίσης ένας εκ των κύριων μετόχων της Ancoria Bank. Η Ancoria Insurance έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή αγορά ως o μεγαλύτερος πάροχος επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων με το Ancoria Pension Plan, το συνταξιοδοτικό σχέδιο στο οποίο έχουν ενταχθεί πάνω από 250 εργοδότες στην Κύπρο και 5.000 μέλη, και του οποίου τα συνολικά κεφάλαια υπό διαχείριση ξεπερνούν τα €85 εκατ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top