Survivor: Νέο επεισόδιο μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη: «Το κάνει αυτό γιατί εγώ το πάω εντελώς φιλικά μαζί του»

Survivor: Νέο επεισόδιο μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη: «Το κάνει αυτό γιατί εγώ το πάω εντελώς φιλικά μαζί του»

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκονται από χθες στην ίδια ομάδα, και οι εντάσεις δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Οι παίκτες που είχαν έρθει αρκετά κοντά στις αρχές του "Survivor" τσακώθηκαν επειδή ο Γιώργος Κατσαούνης θέλησε να ζητήσει πίσω τον σταυρό που είχε δώσει στη Μυριέλλα Κουρεντή. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

Ο αγρότης εξήγησε τι συνέβη λέγοντας: "Στη Μυριέλλα είχα δώσει έναν σταυρό, αυτός ο σταυρός έχει μεγάλη σημασία για μένα. Τα δώρα δεν δωρίζονται. Επειδή πιστεύω ότι αυτός ο σταυρός θα πάει χαμένος, δηλαδή να μου τον αφήνει μέσα στην τσάντα και να μην τον φοράει για να πει ο κόσμος ότι φοράει τον σταυρό του τσακατσούκα, θα τον φοράω εγώ".

Η ηθοποιός με τη σειρά της για το περιστατικό: "Ο Γιώργος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι, ούτε μα νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται μερικά πράγματα. Θεωρώ ότι αυτό το πράγματα το έκανε τηλεοπτικά διότι κατάβαλε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά μαζί του".

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: yupiii.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE