Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο του Survivor είδαμε τους νέους Διάσημους και τους νέους Μαχητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία.

Νικητές αναδείχθηκαν οι κόκκινοι και έτσι οι μπλε έπρεπε στο αποψινό συμβούλιο να υποδείξουν τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε ότι πρώτο υποψήφιος είναι ήδη ο Ανδρέας Ματθαιακάκης καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην χθεσινή ψηφοφορία.

Έτσι, σήμερα υποψήφιος βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας .από την ομάδα των μπλε αφού συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων από τους συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος Κατσαούνης από την ομάδα των Διάσημων που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ ο Άρης Σοϊλέδης που κέρδισε εξίσου την ατομική ασυλία από την ομάδα των Μαχητών έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE