ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πλήρωσαν 8,000 για να έρθουν στην Κύπρο - Έπιασε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών η Αστυνομία

Πλήρωσαν 8,000 για να έρθουν στην Κύπρο - Έπιασε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών η Αστυνομία

Στη σύλληψη δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 31 και 21 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, να μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους, δύο άλλα πρόσωπα, που φέρονται να εισήλθαν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα, που είχαν μαζί τους ταξιδιωτικές αποσκευές, να βρίσκονται σε σημείο στην επαρχία Λάρνακας, κοντά στις κατεχόμενες περιοχές. Τα μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν στο σημείο για έλεγχο και 30 λεπτά αργότερα αντιλήφθηκαν τους δύο υπόπτους, να προσεγγίζουν με αυτοκίνητο το σημείο, να παραλαμβάνουν τα άλλα δύο πρόσωπα και να κατευθύνονται προς τη Λάρνακα.

Αφού το όχημα ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν ο 31χρονος και συνοδηγός ο 21χρονος, ενώ επιβάτες ήταν άντρας και γυναίκα 30 και 24 ετών αντίστοιχα, υπήκοοι τρίτης χώρας. Όπως στη συνέχεια διαφάνηκε, οι 30χρονος και 24χρονη, είχαν αφιχθεί στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας τις προηγούμενες ημέρες και χθες μεταφέρθηκαν από άλλο πρόσωπο, στις ελεύθερες περιοχές, στο σημείο όπου τους παρέλαβαν οι δύο ύποπτοι, για να τους μεταφέρουν σε αστυνομικό σταθμό όπου θα υπέβαλλαν αίτηση για παροχή ασύλου.

Σύμφωνα με τους 30χρονο και 24χρονη, αυτοί φέρονται, ενόσω βρίσκονταν στη χώρα τους, να πλήρωσαν τα χρηματικά ποσά των 5,000 ευρώ και 3,000 ευρώ

αντίστοιχα, σε ομοεθνή τους, με σκοπό να διευθετήσει τη μεταφορά τους στην Κύπρο, με τα χρήματα που πλήρωσαν να καλύπτουν και την πληρωμή των δύο υπόπτων.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Όσον αφορά στους 30χρονο και 24χρονη, έχει διευθετηθεί η μεταφορά τους σε Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top