Ανακοινώθηκαν 816 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Ανακοινώθηκαν 816 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Άλλα 816 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα, μετά από 13.753 διαγνωστικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Όπως ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας»στη Λευκωσία εντοπίστηκαν 323 νέα κρούσματα, 214 στην Κερύνεια, 161 στην Αμμόχωστο, 28 στο Τρίκωμο, 71 στη Μόρφου και 19 στη Λεύκα.

Στα κατεχόμενα ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 79.845 και ο αριθμός των νεκρών από την COVID-19 ανήλθε σε 210.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE