Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Πολωνό πρόεδρο

Θρίλερ στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Πολωνό πρόεδρο

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία όπου επρόκειτο να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το Reuters.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στη Βαρσοβία. «Ο Ντούντα δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο» σημειώνει κυβερνητική πηγή.

Από εκεί και πέρα το αεροσκάφος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε σήμερα στο Ζέσουφ, στην Πολωνία, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE