Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν τη Δευτέρα 4 θάνατοι και εντοπίστηκαν 767 κρούσματα

Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν τη Δευτέρα 4 θάνατοι και εντοπίστηκαν 767 κρούσματα

Τέσσερις θάνατοι και 767 νέα θετικά περιστατικά από 23.033 τεστ καταγράφηκαν την Δευτέρα 28/3 στα κατεχόμενα, ενώ 597 άτομα πήραν εξιτήριο.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα περιστατικά, τα 352 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 164 στην Κερύνεια, τα 177 στην Αμμόχωστο, τα 42 στην Μόρφου, τα 21 στο Τρίκωμο και 11 στην περιοχή της Λεύκας.


Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει συνολικά 6.340.234 τεστ και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 81.617. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 6369, τα 45 στο νοσοκομείο πανδημίας, 5 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τους 220.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 786 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE