ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φυσικό σύμμαχο στις προεδρικές εκλογές θεωρεί τους Οικολόγους το ΑΚΕΛ

Φυσικό σύμμαχο στις προεδρικές εκλογές θεωρεί τους Οικολόγους το ΑΚΕΛ

Φυσικό σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλλει το ΑΚΕΛ για συνένωση δυνάμεων της αντιπολίτευσης ενόψει των προεδρικών εκλογών «ώστε να απαιτήσει τον τερματισμό της διακυβέρνησης του Συναγερμού που έχει προκαλέσει τεράστια αδιέξοδα στον τόπο και να πετύχουμε την προοδευτική αλλαγή», ανέφερε ο ΓΓ του κόμματος μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του κινήματος Οικολόγων – Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Θεοπέμπτου.

Μετά την συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του ΑΚΕΛ, ο Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι συζήτησαν διάφορα ζητήματα και συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο ώστε να βρουν κοινό έδαφος, το οποίο «εξ αντικειμένου εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει για να πορευθούμε μαζί στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τους εκλογικούς μας στόχους».

Από πλευράς του ο Πρόεδρος των Οικολόγων χαρακτήρισε την συνάντηση πάρα πολύ καλή, λέγοντας ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος. «Η πραγματικότητα είναι πως και στη Βουλή βρισκόμαστε πολύ συχνά στην ίδια πλευρά με το ΑΚΕΛ όσον αφορά πάρα πολλά θέματα. Επομένως είναι ένα κόμμα με το οποίο υπάρχει δυνατότητα να βρούμε συγκλίσεις για να τις συζητήσουμε παρακάτω όσον αφορά τις Προεδρικές» ανέφερε.

Ο κ. Θεοπέμπτου είπε ότι θα μεταφέρουν τα όσα άκουσαν στην συνάντηση στην Πολιτική Επιτροπή του κινήματος και θα επανέλθουν. Επεσήμανε δε ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και για τον υποψήφιο αλλά κυρίως για το εκλογικό πρόγραμμα το οποίο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, αν είναι να αλλάξουμε την διακυβέρνηση του τόπου. Να φύγουμε από την Κυβέρνηση της διαφθοράς, την Κκυβέρνηση που έχει προκαλέσει τόσα πολλά προβλήματα οικονομικά στον κόσμο». Την Κυβέρνηση, συνέχισε, που έχει κάνει ανείπωτες καταστροφές στο περιβάλλον «και για πολλούς άλλους λόγους που βλέπουμε καθημερινά».

Κατά τον κ. Θεοπέμπτου πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει αυτή η Κυβέρνηση για να πάει μπροστά ο τόπος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top