ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Σύννεφα μας κρύβουν τα άστρα απόψε - Προσοχή στο πλύσιμο αυτοκινήτων - Σκόνη από αύριο και μεμονωμένες βροχές

Καιρός: Σύννεφα μας κρύβουν τα άστρα απόψε - Προσοχή στο πλύσιμο αυτοκινήτων - Σκόνη από αύριο και μεμονωμένες βροχές

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο. Στην ατμόσφαιρα από αύριο μέχρι και την Παρασκευή θα αιωρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας, κατά διαστήματα, πιθανόν να είναι αυξημένες.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες πιθανόν να δώσουν τοπικά, μεμονωμένες βροχές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια, ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Πέμπτη θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, το απόγευμα της Δευτέρας, ήταν 31 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top