ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάλτε μαγιό και μπρος ολοταχώς για θάλασσα! Αρχίσανε για τα καλά οι ζέστες...

Βάλτε μαγιό και μπρος ολοταχώς για θάλασσα! Αρχίσανε για τα καλά οι ζέστες...

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει σήμερα την περιοχή, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34 βαθμούς!

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται χαµηλή νέφωση. Τις πρωινές κυρίως ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top