Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες, από την τελευταία φορά που… πανηγύρισαν νίκη στον Απόλλωνα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν ο Γεωργιανός φορ Ρεβάζ Ίντζια με κεφαλιά στο φινάλε, βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολυτιμότατο τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Από τότε οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΕΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός, Πάφο εκτός, Ανόρθωση εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE