Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες, από την τελευταία φορά που… πανηγύρισαν νίκη στον Απόλλωνα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν ο Γεωργιανός φορ Ρεβάζ Ίντζια με κεφαλιά στο φινάλε, βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολυτιμότατο τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Από τότε οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΕΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός, Πάφο εκτός, Ανόρθωση εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE