Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες, από την τελευταία φορά που… πανηγύρισαν νίκη στον Απόλλωνα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν ο Γεωργιανός φορ Ρεβάζ Ίντζια με κεφαλιά στο φινάλε, βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολυτιμότατο τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Από τότε οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΕΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός, Πάφο εκτός, Ανόρθωση εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE