Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες, από την τελευταία φορά που… πανηγύρισαν νίκη στον Απόλλωνα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν ο Γεωργιανός φορ Ρεβάζ Ίντζια με κεφαλιά στο φινάλε, βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολυτιμότατο τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Από τότε οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΕΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός, Πάφο εκτός, Ανόρθωση εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE